Premonició (TV3)

La minisèrie, de tres capítols, és una saga dramàtica d’amor paternal, família i pertinença inspirada en una història real. Les vides de dues famílies es capgiren quan una mare reconeix la seva filla, que havia estat raptada d’una platja 12 anys enrere i a qui tothom donava per ofegada.

Sinopsi

El David i la Sarah perden un dels seus fills, Ali, una nena de 4 anys, en una platja d’estiu plena a vessar. Es dóna per fet que s’ha ofegat, però mai no se’n troba el cos. Dotze anys més tard, la Sarah queda atònita en veure una nena que instintivament sap que és l’Ali. Malgrat que el seu marit s’hi oposa —creu que la família ja ha patit prou—, la Sarah segueix la noia fins a un bloc d’apartaments, on, després d’un enfrontament amb la noia i el seu pare, apareix la policia.

La Sarah és advertida per l’agent Sally Bridges, una oficial de policia que es farà càrrec del cas. La Bridges visita la noia i la seva mare, la Joanna, i immediatament comença a sospitar. La Joanna és detinguda i acabarà confessant que va raptar l’Ali. L’Stephen, el seu marit i padrastre de l’Ali, queda desolat en saber la veritat. Però, què és la família? El llarg camí per assimilar el retorn de l’Ali a la seva llar originària es preveu realment difícil. Quan la Joanna rep la condemna condicional, una Sarah paranoica es consumeix en la ràbia i l’amargor.

Cap dels afectats per aquesta situació no sap conviure amb el problema: el David veu els sentiments cada vegada menys caritatius de la Sarah amb repugnància; els altres fills tenen rancor cap a l’Ali, que té la sensació que no pertany a cap lloc, i el David busca consol fora de casa. Perdut i desesperat, l’Stephen comença a beure més del compte. Quan la Joanna contacta amb l’Ali d’amagat, la Sarah s’enfurisma i s’enfronta amb la Joanna públicament i físicament. Aquella nit, la Joanna apareix morta i la Sarah és detinguda per assassinat. El David esdevé immediatament sospitós de ser-ne còmplice i és forçat a admetre un afer amb una companya de l’oficina. Mantenir la familia unida cada cop és més complicat.

Minisèrie: 3 capítols d’una hora
Director: Sarah Harding
Productor: Jeremy Gwilt
Escrit per: Chris Lang
Repartiment: Holly Aird (Sarah), Adam Kotz (David), Jo Woodcock (Ali), Emma Natasha Miles (Jasmine), Owen Donovan (Sean), Bradley Walsh ( Stephen Turner), Nicola Walker (Joanne Taylor) i Poppy Mille (Sally Bridges).

Anuncios

Acerca de Georgina

Cumpleaños 18 de noviembre de 1978 / De Mollerussa, Cataluña, España
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.